Bestil dommer og dommertøj

Billedet viser en trio fra udvekslingen med Hertfordshire FA. De tre talentfulde dommere er Nicolai Mossing Madsen, Deniz Yurdakul og Daniel Kühn Christiansen.

Bestil en dommer eller dommertøj

Har du brug for dommertøj er der indgået en aftale med Diadora, som garanterer at kollektionen ikke ændrer sig før sommeren 2022


Du kan skrive til kassereren og få en vejledning, hvis du manlger en,


Vejledningen bliver sendt automatisk ud til nyindmeldte dommere, når der er betalt kontingent.Her finder du en vejledning til oprettelse

af profil på UNISPORT 

BEMÆRK VENLIGST DER GÅR ET ØJEBLIK

FØR VEJLEDNINGEN VISES


Har du brug for en fodbolddommer til en kamp eller stævne i Storkøbenhavnsområdet så kontakt DBU Sjællands dommerkontor på dommer@dbusjaelland.dk eller telefon 46323366 i tidsrummet mellem 10:00 og 15:00 .


DBU Sjælland vil forsøge at skaffe dig en fodbolddommer til privatkampe og DBU arrengerede kampe.


En anmodning om en dommer skal senest ske 3 dage før den pågældende kamp er programsat til.


Er det mod forventning ikke muligt at finde dommer, orienteres du hurtigst muligt, og der skal ikke ske betaling.


Bemærk at bestilling er bindende, hvorfor honorar og gebyr betales, uanset om kamparrangementet aflyses. Information omkring honorar og gebyr henvises der til DBU Sjælland. 


Bemærk venligst at DBU SJælland formidler dommere til dig. Det er dig, der er bestilleren af dommere, og derfor har du ansvaret for korrekt og rettidig afregning (via kampfordeleren), og at alle forsikringer mm. omkring kampene er i orden, i fald der skulle ske dommerne noget.


Double-click here to add your own text.