KAFD NYT

KAFD NYT

Januar 2022

Et tilbageblik på 2021, året der forsvandt

Man væmmes snart ved at bruge ordet corona men vi kommer ikke uden om at det har fyldt rigtig meget og mange planlagte arrangementer har måtte aflyses.


Mens Coronaen rasede på det højeste førsøgte vi os med HJEMME TEORI i små grupper (som I de gode gamle dage) med instruktør, desværre var tilmeldingerne ikke så mange som vi havde håbet og ønsket.
Vi måtte derfor aflyse et par af arrangementerne og flytte rundt på nogle af deltagerne.


Det er dog også lykkes os at kunne afholde sommerfesten, denne gang i et partytelt hvor formanden lagde lagt have til og han havde pyntet teltet med hans dommertrøjer gennem tiden samt opsat et 75” fjernsyn så vi kunne se, heppe og kommentere det danske fodboldlandholds bedrifter I godt selvskab.


En dejlig julefrokost dag for +50 medlemmerne blev også gennemført og det er dejligt at se og høre hvordan der hygges, grines og talemusklerne flittit bruges når dommer kolegaerne mødes og indtager lidt til ganen.Her fik vores 3 æresmedlemmer Kim Hansen, Finn Skytte & Flemming Elfang alle overragt DFU`s æresnål.

Lidt mere information dig dig

Det har ikke været nemt


- at følge/støtte hinanden til forårets kampe hvor Corna rekstionerne var så voldsomme at man slet ikke måtte overvære kampe man ikke selv var aktiv deltager i.

Dommeren kunne ikke få et omklædningsrum og her møde dommerkollegaer men måtte istedet klæde om hjemmefra og køre svedig hjem igen uden mulighed for at møde andre med fælles interesse, det har ramt hårdt især vores nye unge dommere og nogle har følt sig så ensomme og mangel på støtte, at de desværre har valgt at stoppe som fodbolddommer.Samarbejdet med DBU Sjælland


- er trods en god stemning ikke for os særligt givtigt. Faktisk sidder vi med en følelse af at de kun gider os når vi kan skaffe lokaliteter og arbejdskraft til dem.
Det er lykkes for DFU


- at få forhandlet tøjpriserne på Diadore dommertøj ned til en særdeles fornuftig pris.

Særligt pakke tilbudene må være ret så interessante, hvis man står og skal have fyldt dommertasken op inden sæson starten.

Husk

Generalforsamling


- onsdag d. 19. januar 2022 kl.19:00 afholdes som vanligt på

Herstedvester skole


Husk at der hver onsdag

-er løbetræning på Herstedvester skole i tidsrummet 17:00 -18:00


Det er blevet besluttet at vi snart skal overvære

- en superligakamp
- en kvindeligakamp


Skal afholde


- teorimesterskab
- lær af din udvikler
- nyoprykket dommer

Året 2022 kan vidst på ingen måde blive så slemt og besværligt som året der forsvandt, trods der i skrivende stund stadig er corona restationer og hensyn der skal indtænkes når der planlægges arrangementer m.v.


Med håb om i alle er kommet godt og helskindet gennem årskiftet ønsker KAFD`s bestyrelse dig og dine nærmeste et lykkebringende nytår.