Nyhedsarkiv

Billede viser trioen fra damernes pokalfinale 2019 mellem Brøndby og Fortune Hjørring. Kampen trio er fra venstre:

Line-Maria Rasmussen, Frida Mia Klarlund, og Sidsel Fabricius Rasmussen,


Nyhedsarkiv - startet d. 1/3 - 2019

Nyheder, som har været på forsiden, slettes fra denne og kommer på her med den sidst slettede øverst.Oktober måned:

Kontingent

 

Så er det tid til at betale kontingent, da vi er kommet ind i et nyt regnskabsår. Du skal indbetale kr. 300,- i Arbejdernes Landsbank registreringsnummer 5328 og kontonummer 0507178. Hvis du selv foretage bankoverførslen, behøver du ikke skrive en besked, men hvis kone/kæreste/mor/far betaler, skal dit navn/dommernummer fremgå i beskedfeltet. Kontingent skal betales inden 15/11.


Se i øvrigt klubbens vedtægter §7: https://kafddommer.dk/omKAFD/vedtaegter.html

 

Mange hilsner

Kim

Kasserer

KAFD

Juli måned:


Sommerens oprykninger:


Superliga LD: Deniz Yurdakul

Divisions LD: Hakan Yurdakul Pedersen

2. division: Nicolai Mossing Madsen

Danmarksserien: Niclas Gomes

Danmarksserien LD: Sadaqat Khatak

Sjællandsserien: Daniel Kühn Christiansen

Serie 3: Faran Mahmood

Serie 4: Mortada Nasir Shubbar

Serie 5: Marcus Gramvad Poulsen


Nye udviklere:

Lars Toftlund


Nye vejledere:

Carsten Christiansen, Tomas Lind og Kenneth Schütt


Nye dommere i løbet af sommeren:

Haider Zannoun, Magnus Dilling, Gustav Andreasen og Martin Autzen 

                                                                             -

28. juni. Ferie

Nu går vi i feriemode, så du skal være heldig, hvis du kan få fat i et bestyrelsesmedlem på denne side af august.


25. juni. Ny superligalinjedommer i KAFD

Så fik vi i KAFD en ny superligalinjedommer i Deniz Yurdakul 

som ønskes tillykke med oprykningen, og så må vi se,

hvornår du skal have fat i nål og tråd og skifte mærket ud,

og held og lykke fremover.


18. juni. KAFD-dommer udtaget til internationale turneringer


KAFD ønsker Frida stort tillykke med udtagelserne til U19-EM

for kvinder, samt til FIFA’s Olympiske Lege for Universiteter.

KAFD ønsker dig held og lykke.


14. juni. DFU arrangere fodboldture:


Så er DFU – Danske Fodbolddommere klar med en kæmpe oplevelse! Turen er for dommerkolleger, familie, venner og bekendte.Vi skal til topfodbold på et af verdens mest legendariske stadions og opleve dejlige LiverpoolVi forventer 2 tureTur 1: Fredag den 4 oktober – mandag den 7. oktober 2019. Kamp: Liverpool – LeicesterTur 2: Fredag den 6. marts – mandag den 9. marts. 2020. Kamp: Liverpool – Bournemouth


https://danskefodbolddommere.dk/2019/06/13/turen-gaar-til-liverpool/


17. maj - Der var god deltagelse af KAFD´ere i årets pokalfinaler.

Hos kvinderne var Frida og Fredrikke med og hos herrene var det Amir, som deltog. Damerne endte med sejr til Nordsjælland på 1-0 over Thy/Thisted. Herrene endte med sejr til  Sønderjyske med 2-0 over Aab


17. maj - KAFD dommer udpeget til Seriepokalfinalen 2019


Vi er gået ind i den store pokalfinaleuge, med henholdsvis herrernes finale på fredag på Store bededag og kvindernes på lørdag.
Men der finder også en anden pokalfinale sted, nemlig årets Seriepokalfinale.

Det er derfor samtidig med mere KAFD-stolthed i stemmen, at vi kan fortælle at endnu en af vores dommere er blevet udpeget til at styre endnu et pokalbrag.

Dommeren med fløjten er vores medlem René Rasmussen, der dømmer i Serie 1, som netop er i gang med sin 9. sæson som dommer, siden sin debut tilbage i 2011.

KAFD ønsker René tillykke, samt held og lykke med opgaven. Og hvis du har lyst til at overvære Seriepokalfinalen og samtidig se René i aktion, fløjtes finalen i gang, som står mellem, Hornbæk IF (Serie 3) – Ballerup BK (Serie 2), på mandag den 20. maj 2019 kl. 17.00, traditionen tro på Brøndbyernes IF’s bane 2, Brøndby Stadion 26 - 2605 Brøndby.


8. maj - Dommertøj

Danske Fodbolddommere fortsætter med Diadora som tøjsponsor. Hvis du mangler en vejledning, så send en mail til kassereren, så bliver den fremsendt. Vi kan ikke lægge vejledningen op, da den kan misbruges af udenforstående. Se under fanen " Bestil dommer og dommertøj


21. april


Det er nu desværre lidt trist at komme til Værløse og dømme fodbold. Henning Rasmussen er her desværre ikke mere. Så julemanden med det store skæg byder ikke længere velkommen.

Henning tog fodbolddommereksamen den 3. februar 1978. Har siden altid talt fodbolddommernes sag, bl.a. på SBU’s delegeretmøder. Henning har medvirket til at omkring 50 af klubbens egne medlemmer har taget eksamen som fodbolddommer. 8 af disse har siden virket som Unionsdommere.


Æret være hans minde. Mere kan læses på:

http://www.vbold.dk/klubnyt/klubnyt/mindeord-om-henning-rasmussen/


2. april

Vi er nu kommet ind i april måned og fløjten klinger udendørs. Derfor er årets vintertræning om torsdagen i hallen slut.


23. marts 2019

Morten Christoffersen er 2. dommer i anden runde af finalekampene i Gentofte sportshal lørdag d. 23. marts. Kampen står mellem JB Futsal Gentofte og København Futsal. Mød op og se, hvordan Morten klarer denne finale sammen med David Nissen og Daniel Jarlhelt Sørensen.

2. DM Finalekamp spilles : JB Futsal Gentofte - København Futsal Lørdag den 23. marts kl. 15.00 i Gentofte Sportspark, Opvisningshal Ved stadion 10, 2820 Gentofte


16. marts 2019

Daniel Jarlhelt Sørensen er 2. dommer i første runde af finalekampene i morgen lørdag d. 16. marts. Kampen står mellem  København Futsal og JB Futsal Gentoft. Mød op og se, hvordan Daniel klarer denne første finalekamp sammen med Martin Køster og Vahidin Busuladzic.

1. DM Finalekamp spilles : København Futsal - JB Futsal Gentofte Lørdag den 16. marts kl. 17.30 i Valbyhallen Hal 3 Julius Andersens Vej 3, 2450 København SV.